Mobitel: 098/795 500

e-mail: info@majstorukuci-zagreb.com

web: www.majstorukuci-zagreb.com

Zašto majstor


 

 

 

 

 

 

 

 

Dogodio Vam se kvar u stanu, kući ili poslovnom prostoru i trebate   intervenciju?                  

  ili

U svom prostoru želite izvesti određene popravke, sanacije ili poboljšanja

Kućni majstor: popravci, montaže i adaptacije na području Zagreba

Što sa nama dobivate?

 -cijenu primjerenu opsegu poslova

 -kvalitetu i jamstvo na izvedene radove

-poznatog izvođača kojem se uvijek možete obratiti

-jedinstvenog izvođača koji će otkloniti kvarove koji mogu spadati i u različite kategorije

Koje su prednosti naših usluga?

Kućni majstor, kućni popravci

Popravci u kući i stanu, popravci u poslovnom prostoru. Specijalizirani smo  na cjelovitu uslugu prema krajnjem korisniku bez obzira na kategoriju u koju radovi spadaju.

Kome su namijenjene usluge kućni majstor?

Građanima i poduzećima sa područja Zagreba koje žele kvalitetnu, povoljnu uslugu, uz izvršenje unutar dogovorenih rokova.

Što i kako radimo?

Bojenje zidova

Bojanje unutarnjih ili vanjskih zidova, u cijelosti ili djelomično, obavljamo pripadajućom bojom i načinom nanošenja.Prije početka obavljanja radova prostor zaštićujemo folijama i ljepljivim trakama kako ne bi došlo do prljanja.Neravnine na površinama koje treba obojati prethodno obrađujemo u ovisnosti od stupnja oštećenja (žbukanje, građevinsko ljepilo, gletanje).Na bridove neravnih zidova postavljamo kutne šine kao bismo dobili ravne vertikale i optički ''čiste'' linije. Nakon što smo dobili ravne i glatke površine vršimo impregnaciju te završno bojanje.

Struganje /stare boje ili tapeta

Staru boju otklanjamo struganjem, tako dobivenu površinu gletamo i obrađujemo do potrebne glatkoće te završno obrađujemo na način kako Vi to želite: bojanjem ili postavljanjam  tapeta.Prije završnog naliča zidove impregniramo akrilnom emulzijom a oštećenja koja su nastala tokom vremena saniramo glet masom ili građevinskim ljepilom.

Postavljanje Knauf ploča

Prostor koji želite pregraditi, dograditi ili sanirati prethodno pripremamo.Polažemo noseće šine na koje pričvršćujemo Knauf ploče.Po završetku postavljanja ploča iste gletamo kao bismo dobili ravnu plohu, površinu impregniramo te nanosimo završni sloj, ovisno o Vašim željama.Na gipsane ploče moguće je postaviti keramičke pločice, kamen, nalijepiti tapete ili ih obojati.

Lakiranje metalnih površina

Metalne površine, bez obzira da li su bile prethodno lakirane ili ne potrebno je prethodno obraditi.Obradu vršimo brušenjem nakon čega nanosimo antikorozivnu zaštitu i temeljnu boju.Ukoliko postoje oštećenja na samoj površini metala potrebno je izvršiti kitanje kako bismo dobili ravnu površinu.Obrađene i zaštićene površine završno lakiramo bojom prema Vašem izboru.

Lakiranje drvenih površina

Nakon prethodne obrade, uklanjanja stare boje te popunjavanja neravnina drvene površine brusimo, impregniramo te nanosimo završni sloj boje.

Lakiranje metalnih i drvenih površina se najčešće odnosi na ograde, gelendere, razne cijevi, radijatore, prozore, vrata, dijelove namještaja i pokućstva

Zamjena sifona i manšeta

Zamjena sifona na sudoperu ili umivaoniku omogućava nesmetano otjecanje vode i sprječavanje procurenja.

Zamjena gumica na slavinama

Problem curenja i kapanja na slavinama najčešće je uzrokovan istrošenim brtvama (gumicama). Kod jednoručnih mješalica potrebno je izvršiti zamjenu unutarnjeg uloška ili zamijeniti cijelu armaturu.Perlatori na slavinama često nakupljaju kamenac te ih je potrebno zamijeniti kako bi protok vode bio postojan i ujednačen.

Otčepljivanje odvoda

Odvodi sudopera, umivaonika,kada i slično vrlo često nakupljaju nečistoće koje uzrokuju začepljenje.Kako bi se trajno uklonio uzrok začepljenja potrebno je ne samo uspostaviti oticanje vode već otkloniti i nakupine koje bi mogle u skoro vrijeme ponovo uzrokovati začepljenje.

Spajanje sudopera ili perilice na instalaciju

Vrši se adekvatnim priključnim elementima, kao što su sifoni ili specijalna odvodna i dovodna crijeva.Pri tome je vrlo bitno voditi računa o tehničkim parametrima kao što su tlakovi i presjeci kao bi se osigurala nepropustnost u različitim režimima rada i pod opterećenjem.

Silikoniranje sudopera, sanitarija,skidanje kamenca

Vrši se kako bi se osigurala nepropusnost i prodor vode u smjerovima koji ne vode u pravcu odvoda.Kamenac je redovita pojava na sanitarnim elementima te ga je potrebno u određenim intervalima odstraniti kako ne bi dolazilo do ''okorjelih'' naslaga koje kasnije ne bi bilo moguće kvalitetno ukloniti.

Zamjena utičnica, prekidača i grla

Svi navedeni elementi su podložni kvarovima uslijed kojih dolazi do prekida strujnog kruga te time do prestanka funkcioniranja rasvjete ili napajanja električnom energijom.Ovi elementi se uglavnom zamjenjuju cijeli.

Postavljanje rasvjetnog tijela

Najčešće se radi o postavljanju visećeg rasvjetnog tijela (lustera), plafonjere ili drugog rasvjetnog tijela koje se nalazi na stropu.U slučaju da je mjesto postavljanja predviđeno i već postoji tada je potrebno izvršiti montažu i priključenje.U slučaju da želimo izmjestiti rasvjetno tijelo na neko drugo mjesto potrebno je izvršiti dogradnju instalacije te uspostaviti novo mjesto na kojem će se izvršiti priključenje rasvjetnog tijela.

Rasvjetno tijelo možemo postavljati unutar zatvorenog prostora ili izvan takvog prostora te je u ta dva slučaja potrebno primijeniti materijale koji odgovaraju unutarnjim ili vanjskim instalacijama.

Montaža i popravci namještaja

Namještaj (kuhinjski,kupaonski, sobni) koji kupujemo gotov potrebno je sklopiti u cjelinu.Iako postoje sheme montaže, sklapanju namještaja je potrebno posvetiti pozornost i odraditi ga stručno kako bi se funkcija namještaja održala te ne bi dolazilo do oštećenja.

Budući da je svaka vrsta namještaja podložna oštećenjima uslijed korištenja često nam se događa da uslijed nefunkcionalnosti određenog dijela namještaja (npr. vise vrata) cijeli komad namještaja postaje smanjeno upotrebljiv ili estetski neprihvatljiv.Problem je najčešće lako rješiv uz minimalne troškove.

Pregradnja ostava i šupa

Ako imate potrebu pregraditi Vašu ostavu ili šupu možemo to učiniti na način i materijalom koji odaberete.Bilo da se radi o drvetu ili metalu pregradnjom dobivate prostor koji je primjeren Vašim potrebama.Moguće je ugraditi police koje možete prilagođavati svojim potrebama ili ih po potrebi možete ukloniti.

Zamjena dijelova namještaja ili izrada novog

Nefunkcionalne ili dotrajale dijelove namještaja moguće je zamijeniti čime vraćate namještaju prijašnju funkcionalnost ili ako imate potrebu postojeći namještaj možemo ''osvježiti'' na način da izmjenimo određene dijelove (npr. fronte, ručkice…) čime uz minimalna ulaganja dobivate novi izgled Vašeg namještaja.

Ostali popravci

Bušenje rupa, postavljanje karniša, žaluzina, postavljanje slika ili elemenata sanitarija.Postavljanje polica i nosača…sve su to sitni popravci koji su za Vas bitni a mi ćemo ih rado obaviti za Vas.

Zašto odabrati nas?

Višegodišenje iskustvo, radni rezultati, cijena i kvaliteta popravaka i otklanjanja kvarova sa kojima se susrećete u Vašem domaćinstvu ili poslovnom prostoru.

Za informacije o cijenama molimo pogledati cjenik: http://www.majstorukuci-zagreb.com/zz/cjenik/

Radujemo se Vašem pozivu

Majstor u kući Zagreb, Vaš kućni majstor


« povratak
Mobitel: 098/795 500
e-mail: info@majstorukuci-zagreb.com
web: www.majstorukuci-zagreb.com Izrada web stranica I.T.B.